Vyhľadávať v tomto blogu

utorok 22. júna 2010

Recept na Brownies

Brownies
30.12.2009
BrowniesRecept na Brownies – kakaovo-orechové koláčiky na váš sviatočný stôl
Vytlačiť článok
Fotogaléria
Poslať emailom
Diskusia (0)
Cesto:
200 g Hery
200 g práškového cukru
1 bal. Vanilínového cukru Dr.Oetker
4 vajcia
2 PL kakaa holandského typu
250 g polohrubej múky
1 bal. Kypriaceho prášku Dr.Oetker 150 g mletých vlašských orechov (prip. lieskových orechov)

Reklama

Poleva:
1 bal. Polevy tmavej Dr.Oetker
Na poprášenie
1 PL kakaa holandského typu

Postup:
1. Heru vytrieme na penu s cukrom a vanilínovým cukrom. Pridáme postupne vajcia, múku zmiešanú s kypriacim práškom a kakaom. Nakoniec pridáme mleté orechy.

2. Cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný vyšší plech. Pečieme v predhriatej rúre pri teplote cca 180°C po dobu 25 – 30 min.

3. Polevu rozohrejeme podľa návodu vo vodnom kúpeli a rozotrieme ju na ešte vlažný múčnik. Kým je poleva teplá (nestuhnutá), poprášime ju cez sitko kakaom.


Vyskúšané a osvedčené recepty Dr. Oetker

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára