Vyhľadávať v tomto blogu

utorok 22. júna 2010

Recept na Tvarohovú romancu

Tvarohová romanca
12.03.2010
Tvarohová romancaRecept na tvarohovo-pudingový dezert

Vytlačiť článok
Fotogaléria
Poslať emailom
Diskusia (0)
100 g masla
500 g (2 bal.) tvarohu plnotučného
130 g práškového cukru
4 vajcia
1 bal. Pudingu s vanilkovou príchuťou Dr. Oetker
3 PL mlieka
nastrúhaná kôra z 1 citróna
3 PL hrozienok

Reklama

1. Maslo ušľaháme s cukrom, pridáme vajcia, tvaroh, puding a mlieko. Všetko šľaháme elektrickým šľahačom asi 2 minúty. Do zmesi zamiešame citrónovú kôru a hrozienka.

2. Formu na srnčí chrbát vyložíme alobalom (!), ktorý pomastíme tukom a vysypeme hrubou múkou. Alobal by mal presahovať cez hrany formy. Tvarohovú zmes nalejeme do formy na alobal a dáme piecť. Pečieme v predhriatej rúre pri teplote asi 160 °C počas 65-75 minút. Po upečení múčnik vyberieme pomocou alobalu, ktorý opatrne stiahneme.

TIP: Hrozienka môžeme vopred namočiť do rumu.


Vyskúšané a osvedčené recepty Dr.Oetker

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára